Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 240 ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ


Βιώνοντας καθημερινά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποι μας έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες ακραίας φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.
Η Δομή Παροχής Συσσιτίων του Δήμου Χαλανδρίου εδώ και δύο χρόνια, από το 2013, προσπαθεί με την σειρά της να συνεισφέρει στον περιορισμό και στην καταπολέμηση των συνεπειών αυτών μέσω της παροχής γευμάτων σε ανθρώπους που αδυνατούν να εξασφαλίσουν την πλέον σημαντική τους ανάγκη, αυτή της σίτισης.
Πιο συγκεκριμένα, η Δομή Παροχής Συσσιτίων εξυπηρετεί σήμερα 249 κατοίκους του Δήμου Χαλανδρίου, εξασφαλίζοντας τους σε καθημερινή βάση ένα κυρίως γεύμα, άρτο, σφολιατοειδή, σαλάτα, φρέσκα φρούτα και γλυκά.
Τόσο η παρασκευή των γευμάτων όσο και η προσφορά των συνοδευτικών βασίζονται σε χορηγίες επιχειρήσεων και ιδιωτών που απλόχερα συνεισφέρουν στο δύσκολο αυτό έργο.
Η συνεχής, όμως, αύξηση του αριθμού των ατόμων που πλήττονται από καταστάσεις ακραίας φτώχειας εντείνει ακόμα περισσότερο την ανάγκη εύρεσης όλο και περισσότερων χορηγιών που θα συνεισφέρουν, με την σειρά τους, στο κοινωφελές έργο της Δομής.
Στην προσπάθειά μας αυτή, απευθύνουμε έκκληση βοήθειας σε κάθε δημότη, κάθε επιχείρηση αλλά κυρίως σε κάθε συνάνθρωπό μας, προκειμένου να συνεχιστεί η εξασφάλιση των επόμενων γευμάτων του Κοινωνικού Συσσιτίου.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου