Η Δράση μας


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ - 28.02.2017


«ΠΟΡΕΙΑ ΑΜΚΕ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ»

Το Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας –ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. εκφράζει τις βαθιές ευχαριστίες σε όλους τους συνεργάτες του Δήμου Χαλανδρίου, στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, στην Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) και στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κουρτέση για την συμβολή τους στην ολοκλήρωση του προγράμματος.

Με την στενή συνεργασία όλων των παραπάνω κατέστη δυνατό ένα δύσκολο έργο για μία τετραετία να ολοκληρωθεί εξυπηρετώντας χιλιάδες ωφελούμενους.

Από την 01η Μαρτίου 2017 την λειτουργία των Κοινωνικών Δομών έχει αναλάβει ο δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με την ΠΕΠ Αττικής. Για οποιαδήποτε πληροφορία και εξυπηρέτηση μπορεί ο κάθε κάτοικος του δήμου Χαλανδρίου να επικοινωνήσει με την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου στο τηλέφωνο: 2106899911 και 210-6899912.


Ενώνουμε τις δυνάμεις μας
Δημιουργούμε αλυσίδα αλληλεγγύης! 

Οι ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ αποτελούνται από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, τη ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ και το ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ.

Η Δράση ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2013. Για πρώτη φορά ο Δήμος Χαλανδρίου παρέχει μια ολοκληρωμένη κοινωνική υποδομή, επαγγελματικών προδιαγραφών που στηρίζει αξιόπιστα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ήδη εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν επωφεληθεί από τα προιόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Οι ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ είναι προιόν συνεργασίας της Ευρωπαικής Ένωσης, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, του Δήμου Χαλανδρίου, του Ελληνικού Κέντρου Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε., της εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.), του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Γεωργίου Κουρτέση.
Στηρίζονται στην εθελοντική προσφορά επιχειρήσεων και απλών πολιτών. Στηρίζονται στην δική μας συμμετοχή.

Στις δομές αυτές κρίνεται η ευαισθησία μιας ολόκληρης κοινωνίας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου