Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016


Η EMPIRE NAVIGATION INC ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, στην προσπάθεια όλων των ανθρώπων να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη καθημερινότητα εν μέσω κρίσης, πρωτοβουλίες αντίστοιχες της ναυτιλιακής εταιρείας EMPIRE NAVIGATION INC, θυμίζουν σε όλους μας ότι η ανθρωπιά και η κοινωνική αλληλεγγύη δεν χάθηκαν ακόμη. 

Αναγνωρίζοντας το δύσκολο κοινωνικό έργο που έχει αναλάβει η Δομή Παροχής Συσσιτίων του Δήμου Χαλανδρίου, προσφέροντας καθημερινά μερίδες φαγητού σε κατοίκους του Δήμου Χαλανδρίου που πλήττονται από συνθήκες ακραίας φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, η EMPIRE NAVIGATION INC προσέφερε απλόχερα μεγάλες ποσότητες σε όσπρια, ζυμαρικά, είδη κρεοπωλείου, κατεψυγμένα προϊόντα, λαχανικά, ελαιόλαδο, μπαχαρικά, γάλατα και άλλα απαραίτητα προϊόντα για την καθημερινή παρασκευή των γευμάτων. 

Χειρονομίες και ενέργειες σαν κι αυτή, μας δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία να συνεχίσουμε το δύσκολο αυτό έργο που έχουμε αναλάβει ήδη από το 2013. 

Σας ευχαριστούμε θερμά που βρίσκεστε δίπλα μας, αλλά κυρίως δίπλα στους συνανθρώπους μας που έρχονται αντιμέτωποι με τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης κι αδυνατούν να ικανοποιήσουν την ύψιστη ανθρώπινη ανάγκη, αυτή της σίτισης. 




 


 
 








       

        
            
                                  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου